Приглашаем фишинг и спам(почта/соц.сеть/мессенджер) экспертов для переговоров.
Для обращения необходимо написать в обратную связь
Тема: Сотрудничество
Скрыть

Hydra centr com


 • 18/02/2022 в 06:12 ТС   Cegejiwy (Поддержка)
  65 сделок
  385 лайков
  Уважаемые пользователи, в связи с прекращением поддержки доменов v2 сайт будет открываться по адресам:

 • 18/02/2022 в 07:13 Lugiro
  2 сделок
  90 лайк
  Консултация при Hydra - Hydra

  Hydra предлага правни консултации за всички секс-служители и секс-служителки на различни теми, свързани с правата. Hydra ще те консултира, също ако вече работиш в сферата на проституцията, ако започваш работа в Германия или Берлин, ако искаш да смениш работата си, както и на други подобни теми. Hydra и проектът Akute Traumahilfe са тук, за да ти предложат и дадат подкрепата, от която имаш нужда и искаш. Ние можем да те консултираме и да отговорим на въпросите ти на теми, свързани с професионална и сигурна тор работа. Моля, преди това се обадете предваритено на номер.

  При нас може да получиш информация, свързана със закона за защита на проституцията. Заедно с консултациите, свързани с кризи, ние предлагаме при желание и лесно пренасочване към терапия. Ще получиш подкрепа и при търсенето на решение и отговори на всички въпроси, които си задаваш, преди да предприемеш конкретни действия и стъпки.

  Ние те консултираме в лична и сигурна атмосфера, също когато искаш да започнеш да се занимаваш с проституция. Ассортимент Основной ассортимент представленный на сайте - ПАВ. Заключать сделки через платформу «Гарант». Что можно купить на Гидре Если кратко всевозможные запрещенные товары.

  Hydraruzxpnew4AF Onion Официальный сайт гидра сайт hydra2support com, hydra отзывы, гидра зеркало, гидра онион com, бот гидра, tor hydra, hydra hydra2support com, гидра купить, загрузить гидру, гидра. Все судебные дела За период с 2015 года в отношении МКУ ДО"ДЮЦ "Ониона" инициированы 4 проверки. Но размещенные там сайты вовсе не обязательно должны быть какими-то незаконными или неэтичными, хотя такие, безусловно, торе присутствуют. И как купить на гидре единственный из особо популярных сайтов, предлагающий своим юзерам громадный перечень игр развлечений.

 • 18/02/2022 в 22:28 Opufyl
  OP
  8 сделок
  51 лайк
  се с проституция. Когато кризата не може да бъде спряна от собствената ни глава и от нас самите, тогава ние хората имаме нужда от помощ. Ние ще ти помогнем да потърсиш правата. Ако търсиш алтернатива за работата ти като секс-работник/чка, искаш да се промениш в личен и професионален план, искаш да спреш с работата ти в сферата на проституцията, ние в Hydra ти предлагаме: Съставяне на индивидуален план и поясняване на следващите стъпки. Дали темите са свързани с проституцията (двойнствен живот, стигма и други или просто произлизат от други теми и ситуации, Hydra ти предлага професионална помощ и подкрепа при решаването. Заедно ще разработим пътища, по които да намерим решения, както и можем да те пренасочим към адвокат/ка. Ние те консултираме в лична и сигурна атмосфера, също когато искаш да започнеш да се занимаваш с проституция. Пренасочване към Lernladen и Jobpoint с цел намиране на друга работа или обучение. В Hydra може да говориш спокойно за твоята ситуация. Това може да бъде под формата на разговори, които имат за цел да облекчат и намалят тревогите или да бъде дългосрочна консултация и подкрепа. Консултациите са направени от Herr Liebig, счетоводно бюро Basic. Hydra предлага правни консултации за всички секс-служители и секс-служителки на различни теми, свързани с правата. Всеки втори и трети четвъртък в месеца от 17:00 до 20:00 часа. Ще получиш подкрепа и при търсенето на решение и отговори на всички въпроси, които си задаваш, преди да предприемеш конкретни действия и стъпки.
  Актуальный список на русском в 2020
 • 19/02/2022 в 06:36 Ywybucu
  2 сделок
  96 лайк
  По принцип този тип консултация, при която целта е ориентиране към подходящата за теб работа, се състои от една социална работничка, една секс-работничка и нашия счетоводител. Ние те консултираме в лична и сигурна атмосфера, също когато искаш да започнеш да се занимаваш с проституция. Ние ще те информираме за твоите права, ще те пренасочим към организации, които могат да те защитят и ще те придружаваме при следващите стъпки. Всяка форма на насилие и натиск може да бъде проследена.
 • 19/02/2022 в 15:45 Xaryna
  3 сделок
  45 лайк
  Тук може да става въпрос за неща като например какви безопасни сексуални техники да ползваш, работни принадлежности, сигурни условия на работа, комуникация с клиенти, както и твоето психическо здраве. Кога, къде, как да си плащам данъците? Ние ще те консултираме на правни теми, свързани с правото ти на социални помощи (ALG I и II, здравни осигуровки, детски надбавки и други), както и правни въпроси, свързани с миграция и чужденци. Всичко това правим само с твоето съгласие. Често близките на жените, които се занимават с проституция са много несигурни заради дейността, която те извършват.
 • 19/02/2022 в 22:52 Zoquh
  11 сделок
  75 лайк
  Hydra предлага анонимна и безплатна консултация, свързана с ориентирането ти към желаната от теб работа. Ние ще ти помогнем да потърсиш правата. Заедно ще разработим пътища, по които да намерим решения, както и можем да те пренасочим към адвокат/ка.
 • 20/02/2022 в 07:00 Joris
  10 сделок
  70 лайк
  В момента са възможни 10 срещи с терапевти/тки независимо от това дали имаш здравна осигуровка, или дали имаш регистрация за това, че се занимаваш с проституция. Ако търсиш алтернатива за работата ти като секс-работник/чка, искаш да се промениш в личен и професионален план, искаш да спреш с работата ти в сферата на проституцията, ние в Hydra ти предлагаме: Съставяне на индивидуален план и поясняване на следващите стъпки. Hydra предлага анонимни и безплатни консултации със счетоводител за жени занимаващи се с проституция.
 • 20/02/2022 в 13:06 Ohidaro
  OH
  24 сделок
  33 лайк
  Това може да бъде под формата на разговори, които имат за цел да облекчат и намалят тревогите или да бъде дългосрочна консултация и подкрепа. Hydra предлага консултации, за да може те да преразгледат своето мислене и да променят позицията си спрямо проституцията и по този начин да могат да дадът други отговори на техните деца, майки, сестри или партнъори. Когато кризата не може да бъде спряна от собствената ни глава и от нас самите, тогава ние хората имаме нужда от помощ.